Nechali jsme udělat re-design našich stránek.

Jak to všechno začalo?

V roce 2015 jsme byli osloveni partou z  Vitixcompany , jestli bychom měli zájem udělat prezentaci na internetu formou webových stránek. V té době jsme něměli představu, jak to v on-line světě chodí a nechali jsme si tedy vytvořit jen tzv. webovou vizitku. 

Postupem času jsme se od Davida Dirbáka dozvídali všemožné informace, jak ve světě on-line být lépe vidět a co všechno proto začít dělat. Těmto informacím jsme naslouchali a postupně jsme udělali Facebookovou stránku, založili profil na Instagramu a začali dodávat fotky našich prací. 

Letos v Lednu za námi přijel pan Dirbák a bavili jsme se o tom, že náš starý web by bylo dobré předělat, protože se naše firma více vyprofilovala a specializujeme se více na výbrusy a opravy motorů. Slovo dalo slovo a nový web je na světě.

Co si od toho slibujeme?

Chceme se v on-line světě více prezentovat a našim klientům zjednodušit život. Proto jsme udělali nový kontaktní formulář s možným výběrem prací a dopravy. 

Chceme se pochlubit, jaké pěkné věci umíme vyrobit, opravit, zrenovovat. Proto zde máme novou galerii. 

Chceme dávat vědět našim klientům co je u nás nového. Proto máme blog do kterého budeme pravidelně přidávat články o tom, co se nám povedlo. 

Chceme získávat více objednávek a dělat práci která nás baví. Proto je web nabitý větším počtem informací, než ten starý. 

Jsme přesvědčeni, že se můžeme pohnout dopředu a budeme na tom makat jako klika v motoru!